• 2+1 gratis met code 2plus1x3 drie stuks, 2plus1x6 zes stuks etc.
  • Ronde prijzen mogen niet retour
  • Verzendkosten €5 binnen Nederland
  • 2+1 gratis met code 2plus1x3 drie stuks, 2plus1x6 zes stuks etc.
  • Ronde prijzen mogen niet retour
  • Verzendkosten €5 binnen Nederland

Bekijk de veelgestelde vragen hieronder. Mocht je vraag er niet tussen zitten, twijfel niet en mail naar info@curvaliciousmode.com.

LET OP! De kleding van de huidige uitverkoop kan niet geretourneerd of geruild worden. Het betreffen laatste maten vanwege opruimingsuitverkoop!

Retourneren

Hoe kan ik iets retourneren?

Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je binnen 14 dagen je product retourneren. Het product dient in de originele verpakking en met aangehecht prijskaartje retour gestuurd te worden. Vul het meegeleverde retour formulier in en geef het pakket af bij je dichtstbijzijnde PostNL afleverpunt. Deze kun je hier vinden. Zodra wij het pakket ontvangen hebben, ontvang je hiervan een bevestiging en wordt het betaalde bedrag met dezelfde betaalwijze terug betaald.

Levering

Moet ik retour kosten betalen?

Ja, de retour kosten zijn voor eigen rekening. Een voordeel hiervan is dat je zelf kunt kiezen met welk postorderbedrijf je het pakket wilt verzenden!

Wanneer ontvang ik mijn geld?

Als het pakket is ontvangen bij Curvalicious Mode wordt deze als ontvangen bevestigd. Vanaf dat moment zal de betaling binnen 14 dagen plaatsvinden.

Wat is de levertijd?

De standaard levertijd is 1 tot 2 werkdagen. We doen er alles aan om het pakket zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen.

Bestellen & betalen

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Als de bestelling is opgestuurd, ontvang je een mailtje met de Track & Trace code. Met deze code kun je het pakket volgen.

Kan je bezorgen op een afhaalpunt?

Ja, het is mogelijk om de bestelling af te laten leveren op een PostNL afhaalpunt. Selecteer in het afrekenscherm 'thuislevering' en geef in de opmerkingenbox of per mail aan dat je het pakket op wilt halen. Noteer ook op welk PostNL punt je het op wilt halen.

Hoe kan ik een artikel annuleren?

Wanneer je je toch hebt bedacht over een artikel kun je de bestelling annuleren, zolang deze nog niet is ingepakt. Mail hiervoor zo snel mogelijk naar info@curvaliciousmode.com.

Ruilen

Hoe kan ik betalen?

Je kunt betalen via iDeal, Bancontact, PayPal of Klarna - Achteraf betalen.

Ik heb verkeerde gegevens ingevuld

Als je de verkeerde aflevergegevens in hebt gevuld kun je dit zo snel mogelijk door mailen naar info@curvaliciousmode.com. Vermeld hierbij wat de juiste gegevens zijn. Wanneer de bestelling nog niet is opgestuurd, kan dit nog veranderd worden.

Kan ik een artikel ruilen?

Het is bij de huidige afprijzing helaas niet mogelijk om kleding te ruilen of te retourneren. Het gaat om laatste stuks vanwege opruimingsuitverkoop.

Garantie

Mijn bestelling is beschadigd geleverd.

Neem contact op via info@curvaliciousmode.com. Vermeld hierbij de schade en stuur ook eventueel foto's mee.

Hoe kan ik een klacht vermelden?

Heb je een klacht over een product? We willen je graag helpen. Stuur je klacht binnen 2 maanden via de mail naar info@curvaliciousmode.com, voeg eventueel foto's toe. We zullen het dan voor je proberen op te lossen.